• facebook

Om Massage-Deluxe

Hvem står bag Massage-Deluxe?

Jeg hedder Winnie Kleinert og er 30 år. Jeg startede Massage-Deluxe d. 1. april 2014.

På CV'et kan jeg skrive:

* Fysiurgisk Massør og Hot Stone Massør i 2014 (Århus)

* Ergoterapeut i 2015 (Århus)

* Forhandler af Aloe Vera produkter og Eqology Omega3

* Efteruddannelse i Triggerpunktsterapi og MET (Manuel Energi Teknik)

Her tilbydes fysiurgisk massage, Hot Stone Massage og ergoterapi

Fysiurgisk massage, er en dybdemassage, hvor der bruges forskellige massageteknikker til at gennemarbejde muskulaturen på overfladen og i dybden, samt blødgøre og strække sener. Denne form for massage er baseret på kroppens anatomiske opbygning, hvor opmærksomheden rettes mod den enkelte muskels tilstand. Massagen kan også bruges til forebyggelse og almindelig velvære. Selve massagen skræddersyes til den enkelte person.

Hot Stone Massage er en gammel indiansk massageform, hvor der masseres med varme lavasten. Varmen fra stenene trænger dybt ind i musklerne og løsner alle spændinger - En afslappende og afspændende behandling.

Videnskab fra det 25. århundrede f.kr.

Massage er en gammel videnskab og kunstgren, der har eksisteret siden 25. århundrede f.kr. At få massage har en stor positiv virkning på muskulaturen og kroppens bløde væv. Massage kan hjælpe til med at fjerne spændinger og kan gøre ømme muskler smidige igen. Derudover hjælper massage med at fjerne affaldsstoffer, der har ophobet sig i musklerne samtidig med, at det påvirker lymfesystemet på en god måde og stimulerer kroppens nervesystem.

Sundt og livsnødvendigt

Berøring er sundt og livsnødvendigt. Ved brug af massage gendannes dén energi, der er blevet brugt på både stress og kroppens naturlige helbredelsesproces sættes i gang. Massage kan få sind og følelser til at falde til ro samtidig med, at vores helhedsfornemmelse genoprettes. Dette betyder også, at massage er modgift mod stress og de stress-relaterede sygdomme, som kroppen udsættes for.

Ergoterapi

"Gør det umulige muligt". Formålet med ergoterapi er at fremme hverdagslivets aktiviteter for den enkelte borger. I ergoterapi anvendes meningsfulde aktiviteter som middel til at fremme sundhed, forebygge aktivitetstab samt vedligeholde og udvikle aktivitetsformåen.