• facebook

Om Massage-Deluxe

Hvem står bag Massage-Deluxe?

Jeg, Winnie Kleinert, er uddannet Ergoterapeut i 2015, Fysiurgisk Massør og Hot Stone Massør i 2014. Jeg er 24 år og har kørt virksomheden "Massage-Deluxe" siden 1. april 2014. Præcis et år efter, d. 1. april 2015, udvidede jeg virksomheden ved at blive selvstændig produktforhandler af Aloe Vera Produkter. Jeg bruger selv mange af de lækre Aloe Vera produkter - både til mig selv, men også ved mine massage-behandlinger. Kontakt mig gerne for yderligere information eller se mere på min hjemmeside http://www.myaloevera.dk/winniekleinert/da/start/.

Her tilbydes fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage, er en dybdemassage, hvor der bruges forskellige massageteknikker til at gennemarbejde muskulaturen på overfladen og i dybden, samt blødgøre og strække sener. Denne form for massage er baseret på kroppens anatomiske opbygning, hvor opmærksomheden rettes mod den enkelte muskels tilstand. Massagen kan også bruges til forebyggelse og almindelig velvære. Selve massagen skræddersyes til den enkelte person.

Videnskab fra det 25. århundrede f.kr.

Massage er en gammel videnskab og kunstgren, der har eksisteret siden 25. århundrede f.kr. At få massage har en stor positiv virkning på muskulaturen og kroppens bløde væv. Massage kan hjælpe til med at fjerne spændinger og kan gøre ømme muskler smidige igen. Derudover hjælper massage med at fjerne affaldsstoffer, der har ophobet sig i musklerne samtidig med, at det påvirker lymfesystemet på en god måde og stimulerer kroppens nervesystem.

Sundt og livsnødvendigt

Berøring er sundt og livsnødvendigt. Ved brug af massage gendannes dén energi, der er blevet brugt på både stress og kroppens naturlige helbredelsesproces sættes i gang. Massage kan få sind og følelser til at falde til ro samtidig med, at vores helhedsfornemmelse genoprettes. Dette betyder også, at massage er modgift mod stress og de stress-relaterede sygdomme, som kroppen udsættes for.

FDMF

Skulle du på nogen måde opleve mén eller andet som følge af behandling, så er jeg medlem af FDMF (Foreningen Danske Fysiurgiske Massører), som er en forening for uddannede fysiurgiske massører, hvor jeg også er forsikret igennem.